+TINGLADU

El Tingladu és un festival de música i cultura catalana que se celebra des de 2008 a Vilanova i la Geltrú.

Està organitzat per l’entitat cultural i festiva Can Pistraus, és sense ànim de lucre i compta amb la col·laboració de més de 200 voluntaris. Des dels seus inicis, El Tingladu ha apostat per:

1

Autogestió

2

Recuperació de l'espai públic

3

Cultura accessible

4

Cultura Catalana

Al llarg de les seves quinze edicions, El Tingladu ha programat els principals grups i artistes del panorama dels Països Catalans.

Manel, Txarango, Sílvia Pérez Cruz, Zoo, Albert Pla, Mishima, Oques Grasses, La Troba Kung-Fú, Pupil·les, Adrià Puntí, Tomeu Penya o Aspencat, i també artistes d’àmbit internacional com Manu Chao, la Mala Rodríguez, Fermín Muguruza, Berri Txarrak, Talco, Leo Bassi o SFDK.

QUI

El festival El Tingladu està organitzat per Can Pistraus, una entitat de Vilanova i la Geltrú que va néixer l’octubre de 2006 amb l’objectiu d’oferir una alternativa a la oferta cultural i festiva de la ciutat. Tot i tenir activitat durant tot l’any, en el calendari canpistrauenc hi destaquen el Carnaval per una banda i el festival El Tingladu per l’altra. Actualment, Can Pistraus disposa d’un local social al centre de Vilanova i la Geltrú (Carrer Unió, 29) en què s’hi realitza una programació cultural variada.